top of page

Entrenadors personals

 

Un entrenador personal és un professional acreditat en psicologia, educació i/o coaching que t’ajudarà a assolir els teus objectius. Per tal de garantir l’èxit, el nostre mètode contempla 3 fases:

 

 

  • Anàlisi de la situació de partida i estudi del cas. En aquesta primera fase analitzarem les variables personals i socials i físiques del teu entorn per tal de dissenyar-te un pla d’entrenament, eficient i sostenible. L’entrevista, el diàleg, les observacions i les proves estandarditzades seran algunes de les eines que utilitzarem en aquesta primera fase. Al finalitzar elaborarem un Informe detallat del nostre punt de partida amb els objectius del programa.

  • Desenvolupament del programa d’entrenament. Durant les sessions següents treballarem aquells coneixements, habilitats i estratègies que necessites per aconseguir el que et proposes. Amb activitats realistes i rellevants fomentarem la transferència d’allò après i la obtenció de resultats positius fora de la consulta. Durant el transcurs del programa ens coordinarem amb aquells persones implicades en el teu procés de canvi i els farem partícips de les estratègies recomanades. Garantim un procés d’accountability constant amb avaluació continua i autèntica dels resultats.

  • Tancament del programa d’entrenament. Un cop assolits els objectius,  finalitzarem de forma adequada el programa assegurant que els bons resultats es podran mantenir en el temps. T’aportarem els recursos necessaris per a què continuïs millorant de forma autònoma.

Infantil
De 3 a 11 anys

Li costa jugar sol? No accepta les normes?  Li costa seguir les rutines marcades? Les seves conductes són molt agressives? Té pors i manies?  Rebutja la interacció amb persones que no coneix? Aquestes i altres dificultats superarà amb l'ajuda de l'entrenador personal.

Adolescents
De 12 a 18 anys

L'organització no és el seu fort? Dificultats per mantenir l'atenció? Està desmotivat? Només té ganes de jugar a la consola? Respon malament o no respon? Mai parla dels seus amics? No vol sortir de casa? Aquestes i altres dificultats superarà amb l'ajuda de l'entrenador personal.

Juvenil
De 18 a 25 anys

No saps a què et vols dedicar? T'identifiques com una persona negativa? La relació amb la teva família s'ha deteriorat? Vols tenir parella i no trobes la forma? T'agrada fer coses diferents i no encaixes amb el teu grup d'amics? Amb l'ajuda d'un entrenador personal conseguiràs els objectius que et proposis.

Adults
De 25 a 65 anys

Sents que has de canviar i no saps què? La relació amb la teva parella s'ha deteriorat? Vols viure plenament la teva sexualitat? No et sents realitzat a la teva feina? Penses que fracaràs constantment? Els teus amics s'han alunyat? Amb l'ajuda d'un entrenador personal conseguiràs els objectius que et proposis.

Senior
Més de 65 anys

EXPLORACIÓ PSICOLÒGICA I DIAGNÒSTIC:

- Capacitats cognitives generals

- Funcions Executives

- Competències socials i emocionals

- Proves específiques: dislèxia, TDAH, TEA, Trastorn d'ansietat, Altes Capacitats, etc.

 

bottom of page