top of page

Catàleg de programes de creixement personal

Els nostres programes de creixement personal han estat dissenyats per ajudar-te a aconseguir tot allò que et proposes. Des d’un model pràctic, autèntic i actualitzat, la nostra selecció de programes es basa en evidències científiques per tal de garantir els millor resultats; amb impacte i sostenibilitat. Un equip de professionals experts t’escoltarà, et proporcionarà materials i pautes de millora i t’acompanyarà al llarg de tot el procés. 

Quin format t'interessa?

Cada programa es presenta en tres formats diferents perquè puguis escollir aquell que s’ajusta millor a les teves necessitats. De quant temps disposes?

 

Experiència

Consisteix en una sessió d’introducció al programa seleccionat en la que es realitzarà un estudi inicial del cas i s’aportaran estratègies i recursos per treballar-lo. Inclou documentació al respecte. És el format ideal per a les primeres vegades. Viu una experiència de creixement personal!

Una sessió

Més informació

Programa breu

En aquesta modalitat es realitzen tres sessions d’acompanyament per analitzar el cas; oferir estratègies de millora; treballar amb els materials didàctics; realitzar el seguiment del progrés i valorar els resultats finals. Un acompanyament longitudinal que permet analitzar la implementació de les estratègies al context real d’aplicació. 

Tres sessions

Més informació

Programa total

Aquest és el format més complet d’entrenament personal. Amb el programa total s’ofereix un acompanyament durant 10 sessions que permetrà consolidar processos i resultats mitjançant una interiorització profunda de tots els continguts i objectius treballats. Inclou un pla de treball estratègic, material didàctic i un informe inicial/final complet. 

Deu sessions

Més informació

Per quina edat?

Selecciona la teva edat o la d'aquella persona a qui vols ajudar:

Infantil

De 3 a 11 anys

Adolescents

De 12 a 18 anys

Juvenil

De 19 a 25 anys

Adults

A partir dels 25 anys

Un cop hagis seleccionat el programa que t'interessa ja ens pots trucar o escriure per reservar plaça o sol·licitar més informació. 

Senior

A partir dels 65 anys

bottom of page