top of page

Coaching Universitari

Programa intensiu: Exàmens Finals!

*Des de 50€/50'

Estudiar pels exàmens finals implica molt més que seure davant dels apunts i començar a llegir. Una bona preparació a l’inici, organització del temps, utilització dels recursos i activació d’estratègies d’estudi superiors són bàsiques per superar aquestes setmanes amb èxit.

 

Si tens la sensació de que “no podràs amb tot”, et costa dormir, et trobes cansat i desmoralitzat, i notes que els teus pensaments són negatius i descontrolats... pot ser que estiguis passant un període d’ansietat per exàmens. Les darreres investigacions científiques mostren com una ansietat massa elevada bloqueja les teves funcions executives (i. e. atenció sostinguda, memòria de treball, metacognició i auto-regulació cognitiva-emocional, etc.) i el teu rendiment acadèmic i professional. Si aquest és el teu cas, has d’actuar per enviar-li al teu cervell el missatge de que TOT ESTÀ CONTROLAT, de manera que es relaxi i pugui rendir al màxim durant les properes setmanes d’estudi.

 

Entrena’t per desenvolupar la fortalesa i el control mental necessaris per prevenir i/o superar la tan temuda ansietat per exàmens. Estarem encantats d’acompanyar-te durant aquest període de vital importància!

Coaching Acadèmic · Educació Superior

*Des de 50€/50'

Principals continguts del programa:

 

  • Suport en organització i gestió del temps: calendari i rutina positiva, que estimuli el rendiment òptim cognitiu i emocional.

  • Suport en organització, optimització i utilització de tots els recursos disponibles (apunts, materials, bibliografia, tutories, grup d’experts, professor particular, etc.)

  • Anàlisi de la complexitat de les assignatures i disseny d’un pla d’estudi realista, eficaç i eficient. Preparació estratègica dels exàmens: %, perfil docent, tipus d’examen, característiques de l’assignatura, etc.

  • Entrenament en estratègies d’estudi superior: lectura crítica, presa d'apunts, tècniques d'estudi, comprensió profunda, control de l'atenció sostinguda i voluntària, memorització significativa, comunicació eficaç, defensa dels aprenentatges, etc.

  • Entrenament en estratègies de regulació emocional: prevenció i gestió de l’ansietat acadèmica i per exàmens.

  • Desenvolupament d’una identitat acadèmica segura, forta i resilient; capaç de treure el màxim partit als estudis i a les pròpies fortaleses.

  • Desenvolupament d’una identitat professional competent; activa i participativa en la comunitat de referència; capaç de tirar endavant els propis projectes empresarials.

  • Acompanyament personal al llarg de tot el procés per assolir els màxims nivells de benestar: personal, acadèmic i professional. 

 

Sessions individuals i/o grupals.

Tu tries el format que t’interessa!

No esperis més... Entrena't per aconseguir un benestar acadèmic òptim, amb millors resultats.

bottom of page