top of page
Núria Suñé i Soler

Llicenciatura en Psicologia, Màster en Psicologia Infanto-Juvenil, Màster en Psicologia de l'Educació

 

Després de dos anys dedicant-se professionalment a la música, va fer un canvi de rumb i es va endinsar en l’apassionant món de la psicologia i l’educació. Una llicenciatura i dos màsters després, està convençuda de que la felicitat és un aprenentatge. Creu que tots els canvis ens obren la porta al creixement personal i que, amb els coneixements necessaris, es poden convertir en magnífiques oportunitats d’enriquiment i benestar. Per aquest motiu, lluita per un model social que ens ensenyi a relacionar-nos de forma més positiva amb nosaltres mateixos, els altres i el món. Un model educatiu sensible i respectuós amb les habilitats i motivacions personals, capaç de detectar-les, potenciar-les i valorar-les.

 

Actualment compagina la seva tasca com entrenadora personal amb l’assessorament a centres educatius, el coaching empresarial, la docència i la recerca. Oportunitats totes elles per continuar aprenent amb entusiasme. 

www.nuriasunesoler.com 

 

El nostre equip

Mestra en Educació Infantil, Llicenciada en Pedagogia, Màster en Psicologia de l’Educació

 

Apassionada del món educatiu, sigui formal, no formal o informal, defensa que qualsevol experiència pot ser una font d’enriquiment personal. Després d’anys participant en el món del lleure va aprendre que l’educació significa molt més que transmetre coneixements. I després de fer de mestra a les escoles bressols es va adonar que l’aprenentatge és “un estil de vida”. Per això, des de fa uns anys, cerca la manera de viure experiències dintre d’aquesta filosofia a través de la formació i l’acompanyament respectuós.

 

 

Esperanza Mejías Macías

Diplomada en Relacions Laborals, Llicenciada en Antropologia Social i Cultural, Docent i Formadora.

 

Quan era petita sempre imaginava que de gran seria una intrèpida arqueòloga, que viatjaria arreu del món descobrint els grans enigmes de la humanitat. Ella sempre diu que no va ser ben orientada ni acompanyada en  temes de formació a la seva infantesa i va acabar estudiant una carrera no acord amb les seves vocacions, inquietuds i curiositats. Tot i això la diplomatura de relacions laborals li va ratificar la importància de tenir un bon acompanyament formatiu a la infantesa i la va enriquir en temes tan importants com el treball infantil o el sistema econòmic en el que vivim actualment. Desprès de dirigir el departament de recursos humans d’una empresa de serveis i d’exercir com a docent i formadora, es va donar compte que li fascinava el “ser humà" i que la seva millor virtut era l’empatia. Es va posar mans a l’obra, perquè mai és tard per ser una mica més lliure, i va trobar la seva autèntica vocació: l’Antropologia. Va començar a estudiar-la amb la il·lusió d’una nena petita que volia ser arqueòloga i va descobrir que de tothom i de tot podem aprendre, que la diversitat és riquesa i que hi ha moltes maneres de fer les coses, que el respecte a un mateix, a les persones i a les cultures és llibertat i que aquest món pot ser millor del que és amb empatia, diàleg i bones intencions. Es va especialitzar en “noves formes de família” i ara dedica el seu temps a persones amb discapacitat intel·lectual, que constantment li recorden valors com l’amor, la llibertat, la naturalitat, la solidaritat... compagina aquesta ocupació amb l'assessorament i acompanyament a persones i famílies que volen canviar les coses i ser una mica mes feliços.

http://sprojecte.wix.com/antropsocialcultural

Sònia Aguilera Palomo

Diplomatura d'Educació Social, Postgrau en Cultura de Pau i Gestió de conflictes, Especialització en Negociació i Mediació.

 

Enamorada del llenguatge i fermament convençuda, des que se la recorda, de que les paraules adequades poden canviar el món. Quantes vegades la lectura d'un bon llibre, la reflexió d'un filòsof, el consell d'una àvia, la nostra veu interior o l’eslògan pintat a un mur qualsevol, ha canviat el rumb de la nostra vida? Té la certesa de que podem aconseguir tot allò que desitgem, convertir-nos en el canvi que volem, créixer, acceptar-nos i estimar-nos a nosaltres mateixos com a éssers meravellosos que som. Tan sols cal fer-se les preguntes adequades. Tan sols cal crear les respostes correctes.

 

Ara per ara, va sembrant paraules pel món de l'educació no formal, treballant amb persones amb discapacitat intel·lectual i trastorns de conducta i voltant alhora pels camps de l'educació en l'oci i el temps de lleure.

http://sprojecte.wix.com/antropsocialcultural

Maria Aznar González
bottom of page